Constructieve partner in bouw

Voor betrouwbare en realistische ontwerpen, berekeningen en tekeningen van bouwkundige constructies is De Wissel een constructieve partner. De Wissel is actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

De voordelen van De Wissel

Ruime ervaring

Sinds de oprichting in 2005 hebben we vele gevarieerde projecten aan ons portfolio mogen toevoegen. Van nieuwbouw van grondgebonden woningen en appartementen tot kantoren en bedrijfshuisvesting. Van verbouwingen en renovaties tot inspectie van bestaande constructies.

Betrokken

Een team loyale en deskundige medewerkers. Een kritische houding, ook naar onze eigen resultaten. En een drive om elk project naar het beste eindresultaat voor de opdrachtgever te brengen.

Innovatie

Duurzaamheid is een speerpunt. Door toepassing van nieuwe ontwikkelingen en materialen helpen wij je energiezuinig bouwen.

Up-to-date

We werken met moderne softwareprogramma’s: Autocad, Revit, Technosoft en BRIS. En we hebben ervaring met BIM.

Kwaliteit

Onze hoogopgeleide medewerkers combineren actuele kennis met betrouwbare vaardigheden. We blijven continue op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, technieken en regelgeving. Die kwaliteit betaalt zich terug bij elk bouwproject.

Realistische prijs

De constructieve veiligheid van jouw bouwwerk is te belangrijk om op te bezuinigen. Voor onze constructie-ontwerpen, constructieberekeningen en –tekeningen betaal je een realistische prijs.

Flexibel

Dankzij korte lijnen en 1 aanspreekpunt voor jouw project en onze constructieve aard kunnen we snel schakelen. Als opdrachtgever verdien je het beste resultaat.

 

Alle werkzaamheden voeren we uit volgens de regeling van de verhouding tussen opdrachtgever en adviserend ingenieursbureau (RVOI/2001 en DNR 2011).

Elk project begint met luisteren

Al onze projecten beginnen we met goed luisteren. Wat is de specifieke situatie, wat zijn je speciale wensen en eisen, wat is het budget en wat wil de architect met het ontwerp beogen? Vanuit onze creativiteit en vakinhoudelijke deskundigheid proberen we al die wensen zoveel mogelijk te realiseren. Daarvoor laten we je soms door wat pijn heen gaan: kritische onderdelen in het ontwerp, verwachte risico’s in de uitvoering en alternatieven voor materiaalkeuze. Door duidelijke adviezen te geven en verschillende opties te laten zien, houden we alle partijen betrokken. Zo komen we gezamenlijk tot een constructie-ontwerp voor een gebouw dat smaakvol, economisch en toekomstbestendig is.

1 aanspreekpunt voor jouw project

Voor onze constructies is geen hoogte te gek. Dat zie je niet terug in onze bedrijfsvoering. Constructie Adviesbureau De Wissel is een platte organisatie. Dat betekent 1 aanspreekpunt voor jouw project. Van het ontwerp tot en met de uitvoering ervan. Dat werkt duidelijk, prettig en snel.

kom in contact met De Wissel

Neem direct contact op voor bouwadvies, constructieberekeningen en constructietekeningen.